Ítems (13 en total)

Tenebrae

Format de funda LP. Set fulls amb fotografies i poemes.

Val comme vampire

Tapes de metacrilat i grapes. Dos fulls, tres poemes. portada amb gravat d'un home amb ales de vampir.

A speed of death

Tapes de metacrilat i grapes. Coberta amb imatge fotogràfica de Times Square i superheroi sobre cartolina groga. Dos fulls més amb sis poemes i sis imatges.

Sequence/Film Marcel Pey

Portada (imatge en moviment de la cara de l'autor) i contraportada de cartró. A l'interior 7 làmines de cartolines amb fotogrames reproduïts.

After dark

Tapes de metacrilat i grapes. Dos fulls. Tres poemes i tres imatges fotogràfiques a cada pàgina interior. Entre d'altres:"Golden Shadow" a coberta, "Shadow in the dark" i "The shadow says" a l'interior i "Blood runs...

zzz the last film

Tapes de metacrilat i grapes. Llibre de dos fulls, un en cartonet vermell amb imatge de radar a portada, superheroi Z i deu poemes.

Cobra

Format exterior de funda de LP amb retrat de Marlene Dietrich. Contraportada: Maite Blay mostrant una fotografia tallada de Rommel. Vuit fulls de poemes i imatges de tema bèl·lic, guerra freda i racisme. Polaroids Joana...

Alone

Format exterior de funda de disc LP amb retrat de l'autor. Primera part: sis fulls impresos per les dues cares. Muntatge gràfic format pictogrames amb imatges repetides o variacions i fragments, relat no explícit. Tema...

Slow Motion

Tapes de fusta. Deu fulls amb fotografies i poema manuscrit repartit en quatre fulls. Imatges de tema bèl·lic i quatre autoretrats.

1986

Coberta i contracoberta de cartró amb imatge positiu-negatiu. Deu fulls amb poemes sobre cartró gris. Enquadernat amb grapes.